Flammkuchen met Camembert en mandarijn
Volledig scherm
Flammkuchen met Camembert en mandarijn © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met Camembert en mandarijn

Flammkuchen met een zoete twist. Wij beleggen het deeg met Camembert, rode ui, uitgebakken spekjes en mandarijn. Deze overheerlijke flammkuchen ziet er niet alleen supermooi uit, maar is ook nog eens in een half uurtje klaar te maken.

  1. Het voelt alsof je met de hele klas moet nablijven terwijl er maar twee klasgenoten klieren
    PREMIUM
    COLUMN MARGOT VERHAAGEN

    Het voelt alsof je met de hele klas moet nablijven terwijl er maar twee klasgeno­ten klieren

    Goed beschouwd ben ik een echte horecatijger. Ik spreek er graag af voor een werkoverleg, een vergadering of een goed gesprek. Maar ook voor een lunch met vriendinnen, een borreluurtje, een lekker diner of hang er aan de bar en doe een dansje. Laatst herdachten we met een clubje vrienden het overlijden van een goede vriend, alweer een jaar geleden, op het terras.