Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel
Dit ijsje is onweerstaanbaar lekker. Karamel, chocolade, koek, vanille-ijs en mango. Je kunt ook kant-en-klare karamelsaus gebruiken, maar zelf dulce-de-leche maken is zo lekker! Trek hier wel minimaal 3 uur tijd voor uit.
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 3,5 uur
Ingrediënten
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 650 g vanille-ijs
- 6 biscuitjes, verkruimeld
- 100 g pure chocolade, gehakte in fijne stukken
- 1 mango in blokjes
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Home Made Chefs is hét kookplatform voor iedereen die van koken houdt. De lekkerste kookfilmpjes, recepten en foodtips. Eigenaar is 24Kitchen-chef Danny Jansen. Bekijk alle recepten op www.homemadechefs.nl
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
Koken & Eten
Geen patat of ander troosteten haalt je uit de dip, lekker eten dat ook gezond is wél
Vandaag is het Blue Monday: een dag die bekendstaat als een van de meest deprimerende dagen van het jaar. Veel mensen voelen zich somber. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om die winterdip tegen te gaan, van meer bewegen tot gevarieerd eten. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
Wat Eten We Vandaag: Witlofovenschotel met ham en kaas
Witlof met ham, kaas en aardappelpuree is een geliefde combinatie. Voor de puree gebruiken we crème fraîche in plaats van boter, waardoor deze nog romiger wordt. -
Wat Eten We Vandaag: M&M's cheesecake
Aan een cheesecake kun je allerlei lekkernijen toevoegen. In dit geval: M&M’s! Je bereidt deze feestelijke cake zonder oven, dat is wel zo makkelijk.
-
Wat Eten We Vandaag: Zalm in honingsaus
De zalm wordt boterzacht wanneer deze langzaam gebakken wordt in olijfolie, roomboter en honing. Eenvoudig en snel te maken, dus ideaal voor op een doordeweekse dag. -
-
-
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUM1
Kaas slecht voor je? Het is juist wél gezond, blijkt uit nieuw onderzoek (zelfs volvette kaas)
Kaas, wie is er niet groot mee geworden? Maar kaas heeft inmiddels ook een bedenkelijk imago gekregen: te vet en te zout. Uit recente onderzoeken blijkt echter dat het juist gezond is. Dat is natuurlijk ‘kaassie’ voor kaashandelaren in het Groene Hart. De kaasvlag kan uit.