Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel
Dit ijsje is onweerstaanbaar lekker. Karamel, chocolade, koek, vanille-ijs en mango. Je kunt ook kant-en-klare karamelsaus gebruiken, maar zelf dulce-de-leche maken is zo lekker! Trek hier wel minimaal 3 uur tijd voor uit.
Delen per e-mail
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 3,5 uur
Ingrediënten
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 650 g vanille-ijs
- 6 biscuitjes, verkruimeld
- 100 g pure chocolade, gehakte in fijne stukken
- 1 mango in blokjes
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Home Made Chefs is hét kookplatform voor iedereen die van koken houdt. De lekkerste kookfilmpjes, recepten en foodtips. Eigenaar is 24Kitchen-chef Danny Jansen. Bekijk alle recepten op www.homemadechefs.nl
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Ontslakken met biologische pastinaken uit Ritthem
Leo de Visser is misschien wel de meest karakteristieke boer van Zeeland en niet alleen omdat hij met Zeeuwse trekpaarden zijn land bewerkt. Al sinds 1978 zijn Leo en Mieke de Visser van Eindelinge in Ritthem op de biologisch-dynamische toer. -
PREMIUMDE STARTER
‘Gezonde voeding is een heel goed wapen tegen corona, maar je kunt écht wel een keer een frietje eten’
Vanessa Prinz (53) uit Gorinchem richt zich als orthomoleculair voedingsadviseur op de vraag welke voeding beter bij je lijf past, zodat je beter gaat functioneren. -
PREMIUM
Ach, die heerlijke umamikick
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Na een vijfgangenmenu met twee sterren vindt mevrouw Hamersma het tijd voor iets eenvoudigers. -
Wat Eten We Vandaag: M&M's cheesecake
Aan een cheesecake kun je allerlei lekkernijen toevoegen. In dit geval: M&M’s! Je bereidt deze feestelijke cake zonder oven, dat is wel zo makkelijk. -
Wat Eten We Vandaag: Zalm in honingsaus
De zalm wordt boterzacht wanneer deze langzaam gebakken wordt in olijfolie, roomboter en honing. Eenvoudig en snel te maken, dus ideaal voor op een doordeweekse dag.
-
Koken & eten
Verbijstering over dure flesvoeding van A-merken: ‘Moet je nagaan hoe ze ons belazeren’
Een tv-uitzending van de Keuringsdienst van Waarde opende gisteren de ogen van veel kijkers. De makers lieten zien dat grote producenten van flesvoeding meer vragen voor dezelfde babymelk als die van een huismerk. -
PREMIUM
Haardvuur: lekker warm, én romantisch
Eigen haard is goud waard en zo is het maar net. Zeker in deze tijden van oost west, thuis best, stook ik regelmatig de haard even op. -
Nu we ze volop eten: alles wat je moet weten over paaseitjes
De winkels puilen nu uit van de paaseitjes. Hoe gezond zijn die chocoladesnoepjes en welke smaken zijn het populairst?