Chocoladetaart met gezouten karamel
Volledig scherm
Chocoladetaart met gezouten karamel © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Chocoladetaart met gezouten karamel

Team zoet-zout kan zijn hart ophalen bij dit recept voor chocoladetaart met gezouten karamel en chocoladeganache. Vierdit chocoladefestijn vrolijk mee!

Bakken
Aantal personen: 8
Bereidingstijd: 1 uur + 3 uur wachttijd

Ingrediënten

Voor de bodem
190 gr bloem
- 30 gr cacaopoeder
- 110 gr koude boter in blokjes
- 1 ei
- 2 el ijskoud water
- ½ tl zout

Gezouten karamel
300 gr suiker
- 120 ml water
- 100 ml slagroom
- 60 gr ongezouten boter
- snuf zout

Chocoladeganache
75 g chocolade extra puur in stukjes
- 75 g slagroom
- 1 tl vanille extract

Benodigdheden
ondiepe bakvorm 22 cm, blindbak bonen, bakpapier, deegroller

Chocoladetaart met gezouten karamel
Volledig scherm
Chocoladetaart met gezouten karamel © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.