Wat Eten We Vandaag: Chocolade power pannenkoekjes
Een nieuw jaar, nieuwe energie! Deze power pannenkoekjes zijn door de pinda hazelnoot cacao pasta een bron van eiwit en laag in suiker. Ook zijn ze makkelijk te maken, perfect als ontbijt voor een zondagochtend. Wij garneren ze met een frambozencoulis, (plantaardige) kwark en verse frambozen.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: bakken
Ingrediënten pannenkoekjes:
- 3 eieren
- 175 ml (plantaardige) melk
- 125 gr havermoutvlokken
- 3 el AH Pinda hazelnoot cacao pasta
- 1 blokje (plantaardige) boter
Ingrediënten topping:
- 200 gr diepvries frambozen
- 1 el water
- 2 el (plantaardige) kwark
- 60 gr verse frambozen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Brownie van pure chocolade met amandelen en kersen
De perfecte brownie; een knapperige buitenkant met een heerlijke smeuïge binnenkant. Deze feestelijke pure chocoladebrownie met amandelen wordt afgetopt met kersen. Supermakkelijk te maken en heerlijk voor bij de koffie of thee, maar natuurlijk ook gewoon als dessert. -
Koken & eten
Darter Aubergenius luidt Nederlands aubergineseizoen in: ‘Als ik blij ben, denk ik aan aubergines’
Veel mensen weten het niet, maar begin april begint het Nederlandse aubergineseizoen. Nederlandse supermarkten stappen dan over op aubergines van eigen bodem. Lekker lokaal en duurzaam, vinden teler Dennis van Luijk en auberginefan Dirk van Duijvenbode. -
PREMIUM
De Groente & Fruitbrigade groeit als kool: 800 miljoen mensen hebben honger, 30 procent van het eten wordt weggegooid
De Groente & Fruitbrigade groeit als kool. Steeds meer bedrijven doneren er hun onverkoopbare verse producten. Dat is zeer welkom, want steeds meer klanten van de voedselbanken zitten hier om te springen. -
Wat Eten We Vandaag: Risotto met stoofvlees, haricot verts en pastinaak
Mals vlees met romige risotto, dat is toch hemels? Wij combineren met het fris groene van haricots verts en het zoete van pastinaak. -
Ook Plus geeft kippen beter leven: ‘Ze kunnen weer een beetje meer kip zijn’
Supermarktketen Plus stapt voor de verkoop van kip over op het Beter Leven-keurmerk. Kippen met één Beter Leven-ster krijgen meer ruimte en daglicht in de stal. Ze groeien langzamer in een gezonder tempo, meldt Anne Hilhorst van Wakker Dier.
-
Wat Eten We Vandaag: Panzanella salade met zelfgemaakte vinaigrette
Deze typisch Italiaanse broodsalade vindt zijn oorsprong in het prachtige Toscane. Van origine een recept voor de arme bevolking, gemaakt van restjes oud brood en tomaat. Tegenwoordig een klassieke salade en nog lekkerder met een olijfolie van goede kwaliteit. -
Shell opent voor het eerst een café langs de snelweg: barista’s, streetfood en een huiskamergevoel
Een kok die een warme maaltijd voor je klaarmaakt en barista’s die een hartje in je cappuccino schenken. Deze week opende het eerste Shell Café van Nederland bij het tankstation langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. -
PREMIUMGouden Pollepel thuis
Een portie oud-Rotterdamse gezelligheid op bestelling; in Old Dutch is de klant nog altijd koning
Restaurant Old Dutch is een oer-Rotterdams horeca-monument, een icoon. Met een vaste klantenkring van welgestelde families, zakenmannen en bekende Rotterdammers. Ook tijdens de lockdown weet gastheer en eigenaar Aad van der Stel hoe hij het zijn klanten naar de zin moet maken.