Wat Eten We Vandaag: Chocolade-kardemomkoekjes met s’mores dip
In Amerika zijn ze er gek op: s’mores. Een heerlijke kampvuursnack bestaande uit een of meerdere geroosterde marshmallows en gesmolten chocolade tussen twee koekjes. Wij laten ons graag inspireren door deze smakelijke traditie. Ga vooral zelf aan de slag met deze gemarmerde chocolade-kardemomkoekjes en s’moresdip.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal porties: ca. 25 stuks
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 225 gr roomboter, op kamertempratuur
- 1 tl vanille-aroma
- 150 gr suiker
- 380 gr bloem
- 2 el cacaopoeder
- 2 tl gemalen kardemom
- 200 gr melkchocolade
- 200 gr marshmallows
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Couscous met gerookte kip en avocadosaus
Wij zijn dol op couscous, omdat je er eindeloos mee kan variëren. Bovendien zet je het binnen een handomdraai op tafel. Deze keer met gerookte kip en een romige avocadosaus. -
Wat Eten We Vandaag: Beef pho met mihoen en wokgroente
Beef pho, een heerlijke noedelsoep uit de Vietnamese keuken. De traditionele variant neemt al gauw twee volle dagen in beslag, maar dan heb je ook wat. Voor de thuiskoks die iets minder tijd hebben, kiezen wij voor een geïnspireerde variant die binnen een half uur op tafel staat. De biefstuk gaat rauw in de soep en kookt door de warmte van de bouillon gaar, ideaal. -
PREMIUM
FIT Challenge: dag 10
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
Wetenschappelijk Bewezen Deze factoren bepalen of je iets lekker vindt of ergens van walgt
In de videoserie (W)etenschappelijk Bewezen beantwoorden hoogleraren brandende vragen over ons eten. In deze aflevering legt hoogleraar Kees de Graaf uit hoe het komt dat de een iets heel lekker vindt terwijl de ander ervan gruwt. -
Wat Eten We Vandaag: Tosti met pesto en gegrilde groente
Je kunt alle kanten op met tostibeleg. Wij kiezen dit keer voor een vegetarische variant, rijkelijk belegd met uiteraard kaas en daar voegen we groene pesto, rucola en gegrilde groente aan toe.
-
PREMIUM
Zeeuwse thuiskoks - video Met dit recept maak je volgens Rudi uit Aardenburg de allerlekkerste pannenkoeken
AARDENBURG - Hoe oud zijn recept is? Misschien wel een eeuw. De pannenkoeken van Rudi Meijler uit Aardenburg hebben de tand des tijds doorstaan. Zijn zes kleinkinderen smullen ervan. -
PREMIUM
halen en brengen Stampend het nieuwe jaar in: we troosten onszelf massaal met oer-Hollands eten
Stampend gaan we weer het nieuwe jaar in. Ook sterrenkoks maken zich er schuldig aan. Met liefde. Duizenden dampende hartverwarmende stamppotten belanden via de drive-thru op ons bord. -
Wat Eten We Vandaag: Macadamiakoeken met witte chocolade
De lekkerste koekjes maak je zelf! Probeer bijvoorbeeld onze macadamiakoeken met witte chocoladestukjes. Een leuke twist op de welbekende chocolate chip cookies.