Chicken parmesan pasta
Volledig scherm
Chicken parmesan pasta © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Chicken parmesan pasta

‘Chicken parmesan’ is ontstaan rond 1950 in Noord-Oost Amerika. Daar werd het gerecht populair onder Italiaanse immigranten. Niet echt traditioneel Italiaans dus maar wél erg lekker. 

Hoofdgerecht
4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
4 kippendijfilets
- zout en peper
- 1 ui
- 250 g champignons
- 3½ el olijfolie
- 4 tenen knoflook
- 500 ml kippenbouillon
- 375 ml kookroom
- 250 g pasta schelpen
- 135 g Parmezaanse kaas
- 15 g peterselie, fijngehakt

Chicken parmesan pasta
Volledig scherm
Chicken parmesan pasta © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.