Wat Eten We Vandaag: Cheesy gehaktballen gevuld met mozzarella
Deze heerlijke gehaktballen met Italiaanse twist zijn gevuld met mozzarella én er zit kaas door het gehakt, een cheesy meatball dus. Serveer de gehaktballen met een salade van tomaten en geroosterd brood voor een complete maaltijd.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees, variabel
Ingrediënten gehaktballen:
- 300 gr gemengd gehakt
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 2 tl zout
- 1 tl zwarte peper
- 2 el paneermeel
- 2 el slagroom, ongeklopt
- 1 ei
- 10 gr parmigiano reggiano, geraspt
- 4 mini mozzarellabolletjes
- 15 gr ongezouten roomboter
Ingrediënten tomatensalade:
- 25 gr pijnboompitten
- 2 sneetjes robuust brood
- 60 gr Parmigiano Reggiano, heel
- 500 gr gemengde tomaten
- 2 takjes basilicum
- 1 takje oregano
- 2 el balsamico crème
- 2 el extra vierge olijfolie
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg? -
PREMIUM
Hippe drank nu ook in biervorm: ‘Limoncello thuis maken? Op Google ga je het recept niet vinden’
Wat begon als een limoncello-experiment in de kelder van zijn restaurant in Voorschoten, is nu een nieuw zomers biertje van Westlands/Haagse makelij. Westlander Mart Kamp heeft met zijn Lemon Spirit de handen ineen geslagen met de Haagse brouwerij Kompaan. -
PREMIUM
Berlijn, Barcelona en Marokko: zo gaat Femke (49) elk jaar gratis op vakantie
Je moet je huis netjes en schoon achterlaten voordat je vertrekt, maar dan kun je gratis vakantie vieren in het huis van een ander. Femke Breukels uit Utrecht is fanatiek huizenruiler: ,,We hebben al 10.000 euro bespaard.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Kruidige pompoenstamppot met zoete aardappel
Deze smaakvolle stamppot zit boordevol groenten. De kruidige smaak van deze stamppot past goed bij de koudere dagen. Door de zoete smaak van de aardappel, valt deze stamppot ook in de smaak bij kinderen. Bovendien staat ’ie binnen een half uurtje op tafel. -
Biertje is populairder dan voor de coronapandemie
Nederlanders kochten in de eerste drie maanden van het jaar iets meer bier dan in dezelfde periode van 2019, het laatste jaar voordat de coronapandemie een crisis veroorzaakte. Brouwers verkochten vooral meer van de drank voor thuisgebruik, het herstel in de horeca bleef achter door de lockdown in januari.
-
Wat Eten We Vandaag: Steak tartare
Deze simpele klassieker is een plaatje om naar te kijken. Het gerecht bevat verschillende texturen en smaakcombinaties van zoet, zuur en zout. De gebakken kapperappeltjes zorgen voor een lekkere umami-smaak. Ideaal als lunch of voorgerecht. -
PREMIUMKoken & Eten
Welk fruit bevat de meeste vitamine C? Tip: het zijn niet de citroenen
Wie op zoek is naar vitamine C grijpt in de fruitmand al gauw naar citrusvruchten. Waarom is vitamine C zo belangrijk? En bevatten citroenen en sinaasappels ook echt het meeste van de vitamine? -
Mijn bevalling
Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Deze week: Esmee Ros zette haar kind op de wereld in een meeroudergezin.