Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Bietenstamppot met geitenkaas en rucola

Met stamppot kun je eindeloos variëren qua ingrediënten. Wij kiezen ditmaal voor een stamppot met typische wintergroenten: rode biet en knolselderij. Lekker met balsamicoazijn en geitenkaas.

  1. Verandering is niet altijd verbetering bij Duinlust
    PREMIUM
    Uit Eten

    Verande­ring is niet altijd verbete­ring bij Duinlust

    Dishoek was vroeger een badplaatsje zonder echte kern of al te veel bedrijvigheid. Maar ook hier hebben projectontwikkelaars kansen gezien en commerciële partijen er handig op ingespeeld. Duinlust was er echter altijd al, in elk geval sinds wij ons kunnen herinneren. Een fijne plek na een winterse wandeling door de duinen of een biertje na een mooie zomerdag op het strand. We hoorden van een verbouwing en gingen er een kijkje nemen.
    Dishoek