PREMIUM
Vessel 11 in Rotterdam: gastronomisch dobberen op een lichtschip
GOUDEN POLLEPELDe boot is rood en ligt in de Wijnhaven. Lang fietste ik er achteloos langs in de zin van ‘daar ligt een rode boot, nou en’, maar toen ik ergens las dat er een Britse gastropub in huisde, wekte dat mijn nieuwsgierigheid.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
-
Wat Eten We Vandaag: Havermout bonbons
Deze havermout bonbons maak je met dadels en natuurlijk havermout. Maak ze af met verschillende soorten chocolade, pistachenootjes, fruit en kokos en jouw bonbons zijn klaar om van te genieten. Heerlijk voor bij de koffie of als afsluiting van een diner. -
PREMIUMColumn
Er liep een man langs het terras...
We zaten met een wijntje op het terras van La Cabane op de Bergweg toen een lange man langs sjokte, aan zijn hand een oude, grijze fiets. Hij zag er slecht uit. Bleek, grijs, moe. Doffe ogen. Hij liep op sloffen, die me pantoffels leken. -
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt. -
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
-
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
-
-
-
PREMIUM
Spanning bij Villa Thalia en andere nachthoreca: ‘Als we morgen open mogen, gaan we morgen open’
Goed nieuws of geen goed nieuws? Het Rotterdamse uitgaansleven houdt de adem in voor de persconferentie van het kabinet vrijdagavond. Zo ook Anuschka Bozo, creatief producer bij Villa Thalia in het Rotterdamse centrum, die niet kan wachten tot alle nieuwe ideeën voor de club in de oude bioscoop werkelijkheid worden. -
PREMIUM
Mijn moestuin
Afgelopen weekend, het leek ineens lente, heb ik mezelf op een moestuin getrakteerd. Dat wil zeggen, ik heb kleine zaailingen gekocht en geplant en rijtjes zaden ingezaaid. Tijdens de coronaperiode was de jongste Man al eens begonnen met een moestuin, die helaas al snel overwoekerde.