Ron (links)  en Michel de Kok in het loket van de drive thru bij de Kuip, die in coronatijd wel veel klanten trekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ron (links) en Michel de Kok in het loket van de drive thru bij de Kuip, die in coronatijd wel veel klanten trekt. © Jan de Groen

Van eenzame snackbar tot fastfood imperium: Zo legden deze broers de basis voor KFC in Nederland

Koken & etenDe laatste meters op weg naar hun gouden jubileum zijn net zo pittig als de kippenvleugels die ze braden. Toch brengen coronacrisis en avondklokrellen Michel en Ron de Kok niet uit koers. Want de grondleggers van Kentucky Fried Chicken (KFC) in Nederland zijn zuinig op hun fastfood-imperium, dat door pa in Rotterdam in gang werd gezet.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni