Bakker Ton van den Berg en meesterkok Rudolf van Veen met het receptenboekje van bijna honderd jaar oud.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Ton van den Berg en meesterkok Rudolf van Veen met het receptenboekje van bijna honderd jaar oud. © Sandra Zeilstra

Tv-kok Rudolph smult van Goudse koeken en verhalen

Video‘Dit is echt leuk!’ Tv-meesterkok Rudolph van Veen bladert enthousiast door een receptenboekje uit 1931 van de Goudse bakker Van den Berg. ‘Haha, de koekkruimels uit die tijd zitten er nog in vastgeplakt.’

  1. Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel
    PREMIUM
    Gouden Pollepel

    Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel

    Ik ben gek op de Oostzeedijk. Met een reden. Toen ik een paar jaar geleden van het ‘veilige’ Vlaardingen naar Rotterdam was verhuisd, sprak ik af bij het Thaise restaurant De Kleine Ondeugd op de Oostzeedijk. Na het eten zette ik mijn tas, een Louis Vuitton nota bene, op een andere fiets om mijn eigen fiets van het slot te halen en reed naar huis. Zonder mijn tas. Daar kwam ik pas achter toen ik bijna thuis was. Als een zotte Matthieu van der Poel racete ik terug, maar niks naks… geen tas.