Jelle Stelpstra voltooide een kaascursus en gaat nu zijn gasten verrassen met allerlei soorten kazen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Stelpstra voltooide een kaascursus en gaat nu zijn gasten verrassen met allerlei soorten kazen. © Frank de Roo

Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’ 

  1. Deze caloriebommen zijn zo populair dat mensen ervoor in de file staan, maar de drive-thru gaat dicht
    PREMIUM
    Koken & eten

    Deze caloriebom­men zijn zo populair dat mensen ervoor in de file staan, maar de dri­ve-thru gaat dicht

    De drive-thru van het Hollywood Café, die files veroorzaakte rond de Kuip, gaat dicht nu de coronamaatregelen voor de horeca zijn versoepeld. Een teleurstellend besluit voor de liefhebbers van wafels en donuts. ,,De combinatie van het restaurant, het terras en de drive-thru is keukentechnisch niet meer mogelijk op deze locatie”, aldus Peter van Leeuwen, eigenaar van het Rotterdamse fastfoodrestaurant.