Lex Ouburg, initiatiefnemer van Tasty Walk.
Volledig scherm
PREMIUM
Lex Ouburg, initiatiefnemer van Tasty Walk. © Lex Ouburg

Stadsbestuur buigt voor horeca en past regels zo aan dat culinaire wandelingen toch nog mogen

De gemeente heeft de regels aangepast voor stadswandelingen die bedoeld zijn om de horeca te ondersteunen. Ze kunnen nu conform de coronaregels alsnog doorgang vinden. 

  1. Deze zaak wordt het laatste kunstje van meesterkok Ad Janssen (en het staat op een prachtig landgoed)
    PREMIUM

    Deze zaak wordt het laatste kunstje van meesterkok Ad Janssen (en het staat op een prachtig landgoed)

    De Rhoonse meesterkok Ad Janssen begint een nieuw restaurant in Bergschenhoek. Wanneer het precies opengaat, weet hij niet. Geen mens weet immers hoe lang de (horeca-)lockdown nog duurt. ,,Maar zodra het mag, zijn wij er klaar voor.’’ Met Bij Ad op landgoed Vidaa wil hij exclusieve tiengangendiners verzorgen, maar ook uitpuffende fietsers met een lekker wijntje en een maaltijdsalade aan zich binden.
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni