Slager Theo Slager uit Sint Annaland bij een van zijn leveranciers: stieren; Blonde d'Aquitaine op stro.
Volledig scherm
Slager Theo Slager uit Sint Annaland bij een van zijn leveranciers: stieren; Blonde d'Aquitaine op stro. © Marcelle Davidse

Slager Slager bewaart het oor tot het uitbenen

November is de slachtmaand. We gaan deze maand op bezoek bij Zeeuwse slagers die nog zelf slachten, zoals Theo Slager uit Sint Annaland. Die grap is natuurlijk al vaak gemaakt: Slager heten en dan een slachterij en een slagerij hebben. Theo Slager kan er nog steeds om lachen. 

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni