PREMIUM
Slager Paul slachtte nooit een koe en zijn zoon gelooft in vleesvervangers: ‘Slagerij is er ook voor veganisten’
Slager Paul van Leeuwen heeft nog nooit een koe geslacht, hij noemt zich wel specialist in vlees en vooral gekookte worst. Zoon Dylan, die over enige jaren de scepter zwaait, is eveneens geen huisslachter, hij sluit zelfs niet uit in de toekomst ook vleesvervangers te gaan verkopen. Als er vraag naar is.
Zo ver is het nog niet, eerst wordt nu het eeuwfeest van het Naaldwijkse slagersbedrijf gevierd. Wordt de winkel radicaal verbouwd, met een apart zelfbedieningsdeel, ingericht op de nieuwe klant voor wie inmiddels één ding heilig lijkt: het moet wel snel klaargemaakt kunnen worden.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
PREMIUM
Twee Dordtenaren door De Vegetarische Slager benoemd tot Ereburger: ‘Alles is te veganizen’
Judith van Willigen en Daniëlle Vol uit Dordrecht zijn door De Vegetarische Slager benoemd tot Ereburger. De dames zijn in het zonnetje gezet wegens hun bijzondere verdiensten voor dier, mens en milieu. -
Westland en Those Vegan Cowboys beginnen samen nieuw zuivelmerk, zónder melk
Westland Kaas en Those Vegan Cowboys brengen vanaf volgend jaar een nieuw plantaardig zuivelmerk op de markt. Smeerkaas is het eerste product dat ze rond de zomer in het zuivelschap willen hebben. ,,Kaas zonder het gebruik van dieren heeft de toekomst.’’ -
PREMIUM
Schrikken in de lunchroom: Bernadet hoort ‘raar geluid’ bij het eten van haar wrap
Het klinkt smakelijk: een gevulde wrap met gebakken groenten en pittig gekruid runderstoofvlees. Bernadet Vroon (33), verslaggever bij deze krant, ging er dan ook eens goed voor zitten toen het gerecht vanmiddag werd geserveerd in Elburg. Maar na een paar happen vond ze een verrassing op haar bord: ,,Wat is dit?”Elburg -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.
-
Wat Eten We Vandaag: Heekfilet met knoflook-citroendressing en little gem
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta pangrattato met bloemkool
Op het menu: deze heerlijke pasta met pangrattato en bloemkool. De Italianen noemen pangrattato ook wel de Parmezaanse kaas van de armen. Zin in een pasta die je al binnen 20 minuten op tafel zet? Kies voor deze pasta pangrattato met bloemkool. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides.