Schoonmaken als een pro: zo krijg je de BBQ weer brandschoon
videoEen zwart, dik aangekoekt rooster na het barbecueën: waar moet je beginnen met schoonmaken? Hygiëne-expert Zoë Zwaanenburg van Poetsprins weet raad.
In onze videoserie Schoonmaken als een pro laat Zoë zien hoe je keukengerei brandschoon krijgt. In deze video legt ze uit hoe je het vuile staal van het rooster eenvoudig weer als nieuw laat blinken. Daarbij hoef je niet zachtaardig te werk te gaan, blijkt.
Bekijk hier nog meer video's van Koken&Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Helemaal klaar met Windows 11? Zo ga je terug naar 10
Ben je niet tevreden met Windows 11, werken bepaalde toepassingen niet meer of mis je simpelweg de interface van Windows 10? Welke reden je ook hebt om terug te willen naar het vorige besturingssysteem: zo downgrade je van W11 naar W10. -
PREMIUM
Ilja Gort over leven in Frankrijk: ‘Die Franse ober vindt eigenlijk dat jij hém moet bedienen’
Hij klom op van een jongen die alleen maar wilde drummen tot kasteelheer, wijnboer, schrijver en televisiemaker. En alles op eigen kompas. Selfmade man Ilja Gort (71) onderzocht alles en behield het goede. ‘Toen ik met dope ophield, kwam de drank, maar daar word je bezopen van. Van lsd kreeg je rare hallucinaties, dus dat liet ik liggen. Toen kwam ik erachter dat wijn mijn stuff was.’ -
PREMIUMGeld & Geluk
Millie en Dolf betalen 100 euro per maand aan energie: ‘Centrale verwarming is luxe’
In deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Dolf geeft makkelijker geld uit dan Millie, maar zorgt er ook voor dat niets uit de ijskast wordt weggegooid. En koopt soms een kofferbak vol wijn. -
Wat Eten We Vandaag: Zalm teriyaki
Deze gebakken zalm heeft het knapperige huidje te danken aan het bakken op de bakplaat. De combinatie met teriyakisaus, gember en sesam zorgt voor een heerlijke oosterse twist. -
Koken & Eten
Waarom je aardbeien beter niet in de koelkast kunt bewaren
Julius Jaspers, bekend als kok, jurylid en kookboekenauteur, staat erom bekend dol te zijn op eten. En hij vertelt er graag over. Aardbeien brengen hem terug naar zijn jeugd, vertelt hij in zijn nieuwste podcast.
-
Ben je te streng voor jezelf? ‘Zelfcompassie is echt iets wat je moet oefenen’
Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: compassie hebben voor jezelf. -
Wat Eten We Vandaag: Spaanse paella
Paella, je hebt dit typisch Spaanse gerecht vast wel eens gegeten. Het leuke aan dit geurige rijstgerecht is dat je er alle kanten mee op kunt. Zo variëren de ingrediënten in Spanje bijvoorbeeld afhankelijk van de regio waar je je bevindt. -
Wat Eten We Vandaag: Libanese salade met gegrilde halloumi en frambozenjam
Fattoush, kende jij het al? Deze frisse salade met groente, kruiden en brood komt uit de Libanese keuken en kent tal van lekkere variaties. Wij geven er een leuke twist aan door het toevoegen van frambozen(jam) en halloumi kaas.