Mensen zochten vorig jaar tijdens de warmste prinsjesdag ooit gemeten massaal verkoeling aan het strand van Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mensen zochten vorig jaar tijdens de warmste prinsjesdag ooit gemeten massaal verkoeling aan het strand van Scheveningen. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Scheveningen wordt toeristentrekker met take-away, maar wat kan er verder in de horeca?

Scheveningen wordt een toeristentrekker met take away. Door de lockdown zit er voorlopig niks anders op, dan badgasten in maart op deze manier te bedienen. Die inschatting maakt Maarten Hinloopen, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland - afdeling Den Haag.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni