PREMIUM
Schapen van Kaljouw leveren
mooie malse stukjes zuiglam
MIDDELBURG - Terwijl hij wordt geïnterviewd, luncht Jan Kaljouw van Kaljouw Landschapsbeheer uit Biggekerke met uitzicht op de zuiglammeren bij zijn stal in Middelburg. Hij is schaapherder van de kuddes die onder andere lopen in en om Middelburg: op braakliggende terreinen, op de singels en op de dijk langs het kanaal. Inmiddels grazen de kuddes ook in Oranjezon en sinds kort in de Zeepeduinen op Schouwen-Duiveland.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Zo kun je goedkoper tanken tijdens een lange rit
Ook al probeer je nog zo goed om brandstof te besparen, tijdens een langere rit is het onvermijdelijk dat je een keer moet tanken, en de prijzen van benzine en diesel liegen er niet om. Zo kun je goedkoper tanken. -
Wat Eten We Vandaag: Spaghetti met pompoenblokjes en spek
Een leuke twist op alle klassieke pasta’s als bolognese, funghi of carbonara. Deze spaghetti maak je namelijk met pompoenblokjes en spek. De geroosterde hazelnoten en chilivlokken zorgen ervoor dat alle smaken mooi in balans zijn. -
PREMIUM
Rookmelder is vanaf 1 juli verplicht op élke woonlaag: hier moet je op letten
Waar rook is, is behalve vuur hopelijk ook een brandmelder. Op elke verdieping van het huis, want dat moet vanaf 1 juli in álle Nederlandse woningen. -
Foodtrucks steeds populairder, aantal in vijf jaar tijd meer dan verdubbeld
Het aantal foodtrucks in Nederland is de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld, meldt de Kamer van Koophandel (KVK). In 2017 waren in Nederland bijna 1200 foodtrucks geregistreerd, nu zijn dat er bijna 2500, zo blijkt uit cijfers van het KVK Handelsregister. Het gaat om een toename van 110 procent. -
PREMIUMKoken & Eten
Helpt cola écht tegen misselijkheid? Dit zegt voedingsexpert over deze remedie
We geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week: helpt cola écht als je misselijk bent?
-
Wat Eten We Vandaag: Ovenschotel met saucijzen, erwtjes en prei
Deze ovenschotel zit boordevol groenten en ziet er ook nog eens geweldig uit. De bovenkant bestaat uit toefjes zelfgemaakte aardappelpuree. Onder de laag romige puree zitten verrukkelijke ingrediënten zoals saucijzen, erwten en prei verstopt. -
Getest: Dit is de beste inbouw-combimagnetron
Wat is de beste inbouw-combimagnetron? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Koken&Eten
Van tomatensaus tot kruidenboter: vijf bekende recepten maar dan met minder zout
Eet je te veel zout? Je bent niet de enige: 85 procent van de Nederlanders krijgt dagelijks te veel zout binnen. De Nierstichting lanceert vandaag een campagne om daar aandacht voor te vragen en deelt zoutbewuste recepten.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer