Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau © Foto: Bert Beelen

Restaurant krijgt duizenden boze reacties op beslissing geen vlees te serveren: dit waarom woede ontstond

200 gram vlees is op je bord niet meer van deze tijd, vinden ze bij het nieuwe, goeddeels vega-restaurant Thibeau in Nijmegen. Die uitspraak leidde tot duizenden boze reacties. Wat zégt dat?

0 reacties

  1. Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfgetrainde speurhond: ‘Dexter jokt niet’
    PREMIUM
    Koken & eten

    Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfge­train­de speurhond: ‘Dexter jokt niet’

    Je hond uitlaten en thuiskomen met een voorraadje truffels. Martijn Burgers gaat wekelijks met zijn Amerikaanse Stafford op truffeljacht. Soms in de ongerepte natuur, maar vaak ook in aangelegde stadsparken. Na afloop bakt hij met de luxe zwammetjes een eitje, waardoor het de allure krijgt van een ‘5-sterrendiner’. Iedere hond kan dit kunstje leren, zegt Burgers. ,,Het is heel eenvoudig.”