Een nieuwsgierige voorbijganger gluurt binnen bij het restaurant toen het korte tijd gesloten was.
Volledig scherm
Een nieuwsgierige voorbijganger gluurt binnen bij het restaurant toen het korte tijd gesloten was. © AFP

Restaurant dat bekend werd door dode gast: diner was niet de oorzaak

Koken & etenRestaurant Riff in Valencia, dat vorig jaar in het nieuws kwam door een gast die overleed na een bezoek, heeft de Michelinster behouden. Dat laat de eigenaar aan deze site weten.

  1. De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht
    Zeeland eet

    De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht

    Jean Dhooghe uit Yerseke is in de oesterwereld geen onbekende. Hoe kan het ook anders wanneer je uit een familie komt die al meer dan 100 jaar actief is in de kweek van schaal- en schelpdieren. De familie Dhooghe heeft eigen kweekgronden in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en in de de Waddenzee, daarnaast hebben ze met de Oesterij een wel heel bijzondere plek aan de Havendijk van Yerseke, waar je niet alleen kunt eten maar je tevens als het ware op de historische oesterputten zit.