Recept van de dag: Zoete aardappelbrandade met kabeljauw

Brandade is een Zuid-Frans gerecht van olijfolie en gezouten kabeljauw. Het geheel wordt tot een puree gemaakt, waardoor de smaken vermengd worden en elkaar goed aanvullen. Een aanrader voor vanavond.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 800 g zoete aardappel
- 500 g kleine spruitjes
- Olijfolie om in te bakken
- 55 g amandelschaafsel
- 400 g kabeljauwfilet
- 300 g Amsterdamse uitjes
- 1 bosje bosuitjes
- Olijfolie extra vierge
- 1 sinaasappel
- 3 takjes salie

Benodigdheden: 
- Pureestamper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen