Recept van de dag: Kippenbout met zuurkool

Zuurkool is het hele jaar verkrijgbaar, maar wordt vooral in de herfst en winter gegeten. Gelukkig voor de liefhebbers is de herfst alweer een aantal dagen onderweg en kun je met een gerust hart deze kippenbout met zuurkool proberen.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 400 g vastkokende aardappels
- Zonnebloemolie
- 0.5 bosje rozemarijn
- 4 kippenbouten
- 40 g roomboter
- 1 citroen
- 1 bol knoflook
- 4 el honing
- 2 goudreinetten
- 500 g zuurkool
- 1 el grove mosterd

Benodigdheden:
- Ovenschaal
- Appelboor

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen