Recept van de dag: Kip gevuld met mozzarella en spinazie

Deze kip gevuld met mozzarella en spinazie is een heerlijk bordje comfort food! Denk er wel aan een iets dikkere kipfilet te halen, omdat je hem moet opensnijden om te vullen.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 dikke (enkele) kipfilets
- Olijfolie om in te bakken
- 1 kilo kruimige aardappels
- 1 flinke teen knoflook
- 80 g roomboter
- 800 g spinazie
- 2 bollen buffelmozzarella
- 8 zongedroogde tomaten
- 100 ml volle melk

Benodigdheden:
- Staafmixer
- Pureestamper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. Morellen op brandewijn: nu maken, straks genieten
    PREMIUM
    Column Margot Verhaagen

    Morellen op brandewijn: nu maken, straks genieten

    Het is morellentijd. Morellen, ook wel krieken genoemd, zijn zure kersen die aan de boom minder donker kleuren dan hun zoete familieleden. In de kersenboomgaard van Hoogstrate in Kloetinge hebben ze ongeveer twintig bomen met morellen staan. Arianne Hoogstrate loopt er trots rond. ,,We gebruiken de morellen als goed bestuivende kers voor onze andere kersenbomen. De morellen zijn het laatste aan de beurt voor de pluk. Door het goede weer van dit jaar hoefden we maar twee plukrondes langs de bomen te houden”, zegt ze.