Recept van de dag: Beefcurry met kleurwortels en krieltjes
Heerlijk comfort food: een flink bord beefcurry met kleurwortels en krieltjes. Ontzettend lekker en echt gewoon heel erg makkelijk. Gegarandeerd genieten.
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 500 g krielaardappeltjes in schil
- 1 bos kleurwortels
- 1 grote rode ui
- 1 stengel citroengras
- 50 ml olijfolie
- 1 l runderbouillon
- 2 biefstukken
- 1 bos selderij
- 1 bakje rode curry pasta
- 1 blikje kokosmelk
- 1 bosje koriander
Benodigdheden:
- Dunschiller
- Hapjespan
- Koekenpan
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.
Eet smakelijk!
Powered by 24Kitchen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Superbespaarder
Jasmina: ‘Door onze buffer hebben we het altijd gered en geen dag zonder eten gezeten’
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Jasmina Borgeld (36), die van haar moeder leerde om creatief met geld te zijn. -
PREMIUM
Probeer ook eens deze originele varianten op de klassieke pannenkoek
In het leven van Meneer Hamersma blijkt de pannenkoek een grotere rol te spelen dan hij dacht. -
PREMIUMvraag & antwoord
Alles wat je (niet) wilt weten over de hybride warmtepomp
Wie vanaf 2026 zijn cv-ketel wil vervangen, moet een hybride warmtepomp installeren, zo maakte het kabinet vandaag bekend. Maar past een warmtepomp in elk huis, wat kost-ie en zijn er wel voldoende monteurs? -
PREMIUM
Winnaar Heel Holland Bakt bakt vegan maar het moet wel lekker zijn: 'Ik ben een luxepoes'
Enzo Pérès-Labourdette (30) is de winnaar van het negende seizoen van Heel Holland Bakt. De uitbundige kunstenaar en illustrator imponeerde met zijn creatieve, plantaardige baksels zelfs topbakker Robèrt van Beckhoven. Het was wel aanpoten tijdens de opnamen. ‘Ik ben kilo's afgevallen.’ -
PREMIUMKoken & Eten
Ramadan is bijna voorbij dus is het tijd voor véél lekkers: waarom op elke tafel andere hapjes staan
De maand Ramadan zit er bijna op. Dat betekent dat er veel lekkers op tafel komt bij het feest Eid al-Fitr. Wat voor lekkers je eet bij dit feest, hangt er maar net af waar je familie vandaan komt. Maar één ding is overal hetzelfde: de jonge mensen gaan bij de ouderen langs.
-
Foodtrucks steeds populairder, aantal in vijf jaar tijd meer dan verdubbeld
Het aantal foodtrucks in Nederland is de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld, meldt de Kamer van Koophandel (KVK). In 2017 waren in Nederland bijna 1200 foodtrucks geregistreerd, nu zijn dat er bijna 2500, zo blijkt uit cijfers van het KVK Handelsregister. Het gaat om een toename van 110 procent. -
Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch
Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen. -
Wat Eten We Vandaag: Baklava
Baklava: een zoete lekkernij van filodeeg en pistachenoten. De vele knapperige laagjes worden aan elkaar geplakt met suikerwater en een vulling van gemalen pistachenoten. Heerlijk als dessert of bij de thee.