Andre de Jong en Mirjam Lammerse met hond Bo, voor hun foodtruck. Op de achtergrond een impressie van Brasserie De Schie.
Volledig scherm
PREMIUM
Andre de Jong en Mirjam Lammerse met hond Bo, voor hun foodtruck. Op de achtergrond een impressie van Brasserie De Schie. © Roel Dijkstra

Opticiens beginnen in crisistijd aan avontuur in de horeca: ‘Anders kak je zo in’

Je moet het maar durven; tijdens de coronacrisis een horecabedrijf opzetten. Andre de Jong en Mirjam Lammerse zien vooral de uitdaging, zoals ze dat hun hele ondernemersbestaan al doen. Als alles volgens planning verloopt opent Brasserie De Schie aan de Kandelaarweg net over de grens van Schiedam-Kethel met Rotterdam rond Kerst. 

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni