Met zeiltjes en heaters proberen ze er op het terras van de Amsterdamse Bar Bouche toch nog wat van te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zeiltjes en heaters proberen ze er op het terras van de Amsterdamse Bar Bouche toch nog wat van te maken. © Marco Okhuizen

Ook in de regen zitten er nu mensen op het terras: 'Kunnen we eindelijk weer eens worden bediend’

Eindelijk mochten de terrassen deze week weer open. Maar na één dag zon is het vooral koud en nat en dreigen klanten alsnog weg te blijven. Dat laten sommige kroegbazen niet gebeuren. Met extra heaters en hier en daar een zeiltje proberen ze er het beste van te maken.

  1. Stad krijgt concurrentie van dorp: ‘Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasserdam’
    Koken & Eten

    Stad krijgt concurren­tie van dorp: ‘Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasser­dam’

    Ineens was het overal druk in de stad. Elke kroeg zit vol, je kan niet meer reserveren in je favoriete restaurant en je staat weer ouderwets in de file op weg naar het centrum. Maar waarom zou je de stad in gaan als je ook gewoon in de buurt gezellig kan borrelen of goed kan dineren, redeneert foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer. ‘De goede horeca uit de stad neemt steeds meer de wijk naar de regio.’