Reinbert Sneep (links) met een van zijn koks in de keuken van restaurant Destino: ,,Sinds de lockdown zijn we speciale afhaalmenu’s gaan samenstellen. De vegetarische variant moet je ook proberen, daar zijn we juist zo trots op.”
Volledig scherm
PREMIUM
Reinbert Sneep (links) met een van zijn koks in de keuken van restaurant Destino: ,,Sinds de lockdown zijn we speciale afhaalmenu’s gaan samenstellen. De vegetarische variant moet je ook proberen, daar zijn we juist zo trots op.” © Frank de Roo

Ogen dicht en fantaseren maar over zwoele, Spaanse zomeravonden met tapas van Destino

De Pollepel thuisEen zonvakantie naar Spanje lijkt eindeloos ver weg, maar met een beetje fantasie kun je thuis ook in Spaanse sferen komen. Voor de Gouden Pollepel Thuis zetten we de verwarming een paar graden hoger en trekken een hele avond uit voor het uitgebreide thuismenu van Destino.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni