Kunnen ze het nog? Leanka (23) en Milan (23), horecapersoneel van café Hofman, oefenen op het tappen van een biertje.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunnen ze het nog? Leanka (23) en Milan (23), horecapersoneel van café Hofman, oefenen op het tappen van een biertje. © Angeliek de Jonge

Na máánden mogen ze weer, zo bereiden cafés zich voor op horecaproef: ‘Ik wil geen gemaakte testsituatie’

De glazen worden gepoleerd, de tafels opgedekt en het bier vloeit (bijna) weer uit de tap. Voor vijf gelukkige horecaondernemers is het zover: na maanden dicht te zijn geweest openen aanstaande woensdag weer de deuren - voor een paar dagen althans. Dat betekent genieten, maar ook keihard doorwerken. ,,Ik wil niet zo’n gemaakte testsituatie neerzetten.”

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni