Met deze tip knoei jij nooit meer met fastfood in de auto
Koken & etenNu we niet meer in het restaurant kunnen zitten, eten we ons eten na het afhalen steeds vaker in de auto op. TikTok-gebruiker Mariale Marrero deelde een video hoe je je McDonald's eet zonder rommel achter te laten én je hele menu in één hand vasthoudt.
Delen per e-mail
Fastfood eten in de auto, de kans op morsen is groot. Taco's, hamburgers, hotdogs: je hebt kans dat je outfit en het interieur van je auto onder komen te zitten. Ouders zijn altijd bezig oplossingen te vinden voor hun morsende kroost op de achterbank. Voor één probleem geeft een TikTok-gebruiker een oplossing: frietjes, hamburger en drankje van McDonald's.
De video, die Mariale Merrero al in mei 2020 heeft gepost, is opnieuw een enorme hit. De TikTok’er bestelde een milkshake, kipnuggets en frietjes. In plaats van haar eten op plekken te zetten waarvan je weet dat alles om gaat vallen, laat ze zien hoe je alles in een hand vast kan houden. Marrero is een populaire gebruiker van het platform: ze heeft 2,4 miljoen volgers.
Ze opent de kipnuggets en zet het doosje op de milkshake. Het rietje van haar drankje komt tussen het gaatje door. In de lege helft van het bakje doet ze haar frietjes waardoor het evenwicht verdeeld wordt. Zo kan ze, door alleen haar milkshake vast te houden, ook haar eten tillen.
De video heeft momenteel 61.000 likes en is meer dan 319.600 keer bekeken.
Bekijk hier de video's over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
Janny van der Heijden: ‘Koken met zakjes en pakjes is eigenlijk geen koken’
Het grote publiek kent haar vooral als de onbetwiste koningin van de baksels, maar voor Janny van der Heijden (66) valt er nog veel meer te proeven. De presentatrice reisde voor 24Kitchen kriskras door het land om een antwoord te vinden op de vraag: wat is de smaak van Nederland? Libelle sprak met haar. -
Koken & eten
Eigenaar van Chinees restaurant is pijnlijk eerlijk over zijn gerechten: ‘Ik ben niet zo'n fan van onze versie’
Chinees restaurant ‘Aunt Dai’ in de Canadese stad Montreal is ineens heel populair door social media. De eigenaar is op de menukaart extreem eerlijk over de gerechten die erop staan. Sinds een klant foto's van de menukaart postte op Twitter komen er meer klanten op het restaurant af. -
Ontslakken met biologische pastinaken uit Ritthem
Leo de Visser is misschien wel de meest karakteristieke boer van Zeeland en niet alleen omdat hij met Zeeuwse trekpaarden zijn land bewerkt. Al sinds 1978 zijn Leo en Mieke de Visser van Eindelinge in Ritthem op de biologisch-dynamische toer. -
Koken & eten
Wakker Dier: zuivellobby liegt - ondanks waarschuwing - nog steeds op websites
Op elf websites van de Nederlandse Zuivel Organisatie staan uitingen die de Reclame Code Commissie eerder beoordeelde als misleidend. De zuivellobby blijft onjuiste informatie verspreiden en daar wil dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier een einde aan maken. -
PREMIUMKoken & eten
Carnaval zonder kroegentocht met bier en frikadellen? In dit Brabantse dorp verzonnen ze een list
Carnaval dit jaar voorbij laten gaan? Als het even kan, gaat dat in Deurne niet gebeuren. Daar kun je op 14 februari namelijk met de fiets van afhaalpunt naar afhaalpunt rijden voor een frikandel, een pilsje, confetti en carnavalsmuziek. ‘En alles helemaal coronaproof, natuurlijk.’
-
VIDEO
Steekproef: Veel vishandelaren maken er een potje van en informeren hun klanten slecht
Van de Nederlandse viswinkels en viskramen houdt 99 procent zich niet aan de etiketteringsregels, zegt de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek. Dat belemmert klanten bij het maken van een duurzame keuze. -
zeeuwse thuiskoks I video
Zeeuwse thuiskoks: Laura’s vegan foe yong hai is een hit
Foe yong hai zonder ei? Hoe doe je dat? Laura Leeuwenburg-van den Boom gebruikt tofu in plaats van ei. Met haar vegan foe yong hai heeft ze inmiddels de harten van vele bewust etende Zeeuwen veroverd. Het gezin is ook helemaal om. ,,De pan gaat altijd leeg!” -
PREMIUM
Raymon en Marchiano lanceren eigen jenever: ‘Oubollig? Als opa en oma het drinken, drinkt iedereen het’
Ze gaven zichzelf een jaar de tijd om 1250 flessen te verkopen. Binnen tien dagen waren ze op. De jenever Barak’51 van twee Leerdamse vrienden blijkt niet alleen binnen de Molukse gemeenschap een schot in de roos. ‘Ook bij mensen die zeggen dat ze geen jenever lusten.’