Holy Ravioli-eigenaren Tim van Gijzel en Kirsten Beil.
Volledig scherm
PREMIUM
Holy Ravioli-eigenaren Tim van Gijzel en Kirsten Beil. © Frank de Roo

Lockdown-hamstertip: diepvriespasta van Holy Ravioli, in een handomdraai een topgerecht

De Pollepel thuisHet einde van de crisis is voor de horeca nog altijd niet in zicht. Toch zijn ondernemers inventief en zetten hun schouders eronder. Bij Holy Ravioli aan het Zwaanshals verkopen ze sinds kort diepgevroren ravioli, met keuze uit bijna twintig verschillende vullingen. Een uitkomst tijdens deze uitzichtloze lockdown. 

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni