Uit eten bij Landhuis in de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Uit eten bij Landhuis in de stad. © Foto Ruud Voest

Landhuis in de stad pakt koppositie in Gouden Pollepel: worteltje steelt de show

gouden pollepelDichter Everard Meyster liet in de 17de eeuw vele sporen na in Utrecht en Amersfoort. Zo herinnert de Kei aan de zogenoemde ‘dolle jonker’, net als landgoed Oog in Al. Daar waar hij eens een oogje in het zeil hield, is mijn oog nu gericht op de keuken van Landhuis in de stad.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Hamburgerkoning Charles sluit met pijn in het hart weer de deuren: ‘Hé, ik ben gastheer... geen arts’
  PREMIUM
  VIDEO

  Hamburger­ko­ning Charles sluit met pijn in het hart weer de deuren: ‘Hé, ik ben gastheer... geen arts’

  Wie wil genieten van de fameuze hamburgers van Charlie’s Burgers in Amersfoort of Bistro33 in Soest moet voorlopig de telefoon pakken om de bestelling af te halen of te laten bezorgen. Eigenaar Charles Grey heeft uit ongenoegen met de wéér strengere coronamaatregelen besloten zijn tenten dicht te gooien. ,,Ik wil niemands medische geschiedenis weten. Ik ben gastheer, geen arts.’’