Bruinisse Brasserie Sailor's Inn
chefkok Marco Verspeten en zijn gewokte mosselen in kokusmelk -
verhaal van Frank
stap 5 eindresultaat
Volledig scherm
PREMIUM
Bruinisse Brasserie Sailor's Inn chefkok Marco Verspeten en zijn gewokte mosselen in kokusmelk - verhaal van Frank stap 5 eindresultaat © Marieke Mandemaker

Koken met Zeeuwse chef-koks: zo maak je mossels op Thaise wijze

Nu restaurants nog een poos de deuren gesloten moeten houden, blijft deze krant chef-koks een podium geven. Wel vullen we de rubriek Zeeland Eet in 2021 anders in. We vragen chefs hun signatuurgerecht te bereiden. Deze week: Marco Verspeten van Brasserie Sailor’s Inn in Bruinisse kookt mossels op Thaise wijze.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni