Kok Martijn laat voedsel rotten om het daarna op te kunnen eten (en dat is verrot lekker!)

VIDEOFermenteren, het gecontroleerd laten rotten van voedsel om het houdbaar te maken, is helemaal hot. Timon van Geresteijn van restaurant De Dyck ging een jaar lang aan de slag met groente, granen en fruit. Het levert een explosie van smaken op. Verrot lekker!

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.