Links initiatiefnemers Jasper Palman (23) en Jesse Enkelaar (25), midden Shaked Franke (22), bedrijfsleider van restaurant De Pomp.
Volledig scherm
PREMIUM
Links initiatiefnemers Jasper Palman (23) en Jesse Enkelaar (25), midden Shaked Franke (22), bedrijfsleider van restaurant De Pomp. © Angeliek de Jonge

Jesse (25) wil dat de knop omgaat bij eten bestellen: ‘Horeca betaalt hoge kosten aan Thuisbezorgd’

In een tijd waarin veel horecaondernemers zijn aangewezen op bezorging lijkt Thuisbezorgd dé oplossing om maaltijden aan de man te brengen. Volgens Utrechter Jesse Enkelaar (25) is niets minder waar: ondernemers staan namelijk een flinke smak met geld af aan het platform. En dus kwam hij in actie. ,,Denk na over waar je bestelt.”

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni