Foto ter illustratie, niet de betreffende bar.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie, niet de betreffende bar. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Horeca loopt op tandvlees: tekorten worden aangevuld met eigen geld en dat van vrienden en familie

Koken & eten17 procent van de horecaondernemers heeft helemaal geen buffer meer of hooguit een buffer voor één maand. Bijna de helft kan nog slechts twee tot maximaal zes maanden overbruggen. Banen verdwijnen, somberheid rukt op.

  1. Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’
    PREMIUM

    Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’

    Hij werd voor gek verklaard, stuitte op onbegrip van boeren en de banken stonden nou niet meteen te trappelen. Toch liggen anderhalf jaar na de lancering van ElkeMelk de schappen van Albert Heijn dagelijks vol met flessen van Metha 101, Geertje 72 en van zo’n 100 andere koeien uit zijn stal in Molenaarsgraaf. En het buitenland lonkt. ,,Melk moet weer sexy worden’’, zegt ondernemer Matthijs Baan (40).
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni