Horecazaken schakelen veelal over op afhaal- en bezorgmaaltijden om toch nog iets te verdienen.
Volledig scherm
Horecazaken schakelen veelal over op afhaal- en bezorgmaaltijden om toch nog iets te verdienen. © DG

High wine of 4-gangenmenu? Restaurants schakelen snel over op afhaalmaaltijden

Premier Mark Rutte had nog niet uitgesproken dat de horeca weer dicht moest of het regende afhaalmenu's van restaurants op sociale media. Met de ervaringen van de eerste lockdown op zak hebben veel horecazaken hun take-away formule weer uit de kast gehaald. ,,Veel gasten willen hun lokale restaurants steunen.”

  1. Kokende Jesse Klaver gaat viraal op social media: 'Dit is zo leuk om naar te kijken’

    Kokende Jesse Klaver gaat viraal op social media: 'Dit is zo leuk om naar te kijken’

    Met de verkiezingen in het vooruitzicht doen politieke partijen er alles aan om zich van hun beste kant te laten zien. En waar kunnen zij dat nou beter doen dan op social media? Ook GroenLinks zet haar beste beentje voor en is inmiddels al een aantal maanden actief op TikTok. Fractievoorzitter Jesse Klaver gaat nu een stapje verder, want met zijn TikTok-video ‘Koken met Klaaf’ verrast hij zijn volgers. ,,Maak hier alsjeblieft een serie van’’, luidt een reactie.
  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni