Horecazaken schakelen veelal over op afhaal- en bezorgmaaltijden om toch nog iets te verdienen.
Volledig scherm
Horecazaken schakelen veelal over op afhaal- en bezorgmaaltijden om toch nog iets te verdienen. © DG

High wine of 4-gangenmenu? Restaurants schakelen snel over op afhaalmaaltijden

Premier Mark Rutte had nog niet uitgesproken dat de horeca weer dicht moest of het regende afhaalmenu's van restaurants op sociale media. Met de ervaringen van de eerste lockdown op zak hebben veel horecazaken hun take-away formule weer uit de kast gehaald. ,,Veel gasten willen hun lokale restaurants steunen.”

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni