Ziplock-zakjes zijn Ramon Beuks beste vrienden in de keuken. Voor het bewaren van kruiden, groenten, bouillons, vlees en vis, maar ook voor het garen van kip of zalm.
Volledig scherm
Ziplock-zakjes zijn Ramon Beuks beste vrienden in de keuken. Voor het bewaren van kruiden, groenten, bouillons, vlees en vis, maar ook voor het garen van kip of zalm. © Shutterstock / New Africa

Hersluitbare zakjes zijn handig voor in de vriezer: gebruik ze ook eens in de oven

Da's handigIn de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: wees creatief met handige zakjes.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.