Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis

Hemels: een kookboek vol karamelrecepten

Karamel is een kleverige alleskunner. Dit prachtige kookboek staat vol zoete én hartige gerechten: van dacht je van deze fantastische chocoladetaart met tijm en geitenkaaskaramel? Of zet je je tanden liever in rokerige zalm en witloftaartjes? Het staat allemaal in Koken met karamel van Constan Heestermans en Marije Sietsma.  

Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis

Alleen van de foto's al worden wij dolgelukkig. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart.
Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Bijvoorbeeld stuk camembert met zoete noten, of wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?   

Heb je net als wij nu al trek gekregen? Bekijk dan deze recepten met karamel eens op www.24kitchen.nl

Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis
  1. Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    Bijna niemand kent ze, maar deze tweeling­zus­sen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’