Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Heineken-topman: ‘Herstel van de horeca komt pas op lange termijn’

Toen Dolf van den Brink in februari topman van Heineken werd, was corona nog een Chinese abnormaliteit. Nu moet de 47-jarige Heinekenveteraan het bierconcern door de crisis leiden. ,,Als we de valse hoop creëren dat het morgen over is, zal dat tot enorme teleurstelling leiden.”

  1. De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht
    Zeeland eet

    De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht

    Jean Dhooghe uit Yerseke is in de oesterwereld geen onbekende. Hoe kan het ook anders wanneer je uit een familie komt die al meer dan 100 jaar actief is in de kweek van schaal- en schelpdieren. De familie Dhooghe heeft eigen kweekgronden in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en in de de Waddenzee, daarnaast hebben ze met de Oesterij een wel heel bijzondere plek aan de Havendijk van Yerseke, waar je niet alleen kunt eten maar je tevens als het ware op de historische oesterputten zit.