Het keukenteam van Pintx. Vlnr: Jeal van Broekhoven ( leerling-kok), Jimmy Verboom (eigenaar en chef-kok) en Surya Raad (souschef). Chef-kok Danny Poortvliet ontbreekt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het keukenteam van Pintx. Vlnr: Jeal van Broekhoven ( leerling-kok), Jimmy Verboom (eigenaar en chef-kok) en Surya Raad (souschef). Chef-kok Danny Poortvliet ontbreekt. © Marieke Mandemaker

Heerlijke hapjes bij Pintx

In Baskenland heten tapas pintxos. Die kleine gerechten uit Noord-Spanje vormen de inspiratiebron voor het nieuwe restaurant Pintx Bar & Kitchen in Renesse. ,,Ook wij werken met kleinere hapjes, maar we zijn geen tapasrestaurant hoor. Het is meer het shared dining-concept, waarbij we koken op niveau”, zegt Jimmy Verboom, samen met chef Danny Poortvliet de drijvende kracht achter Pintx.

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni