Rechts Pierre Wind (55), culinaire kolos met een voorkeur voor onverwachte smaakcombinaties en links Robert ’t Hart (50), professionele zoetekauw, runt al zeven jaar ’t Haagsch Snoephuis in de hofstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechts Pierre Wind (55), culinaire kolos met een voorkeur voor onverwachte smaakcombinaties en links Robert ’t Hart (50), professionele zoetekauw, runt al zeven jaar ’t Haagsch Snoephuis in de hofstad. © Jean-Pierre Jans

‘Gezonde’ ijsjes, bevroren cocktails en snoep op een stokje: de gekste ijsjes van het jaar

Voor jou getestVan groene hoorntjes tot wortelsmaak: ijsmakers kleuren steeds meer buiten de lijntjes met aparte smaken, kleuren en vormen. Een aanwinst in het vriesvak? Ons panel proeft voor.

  1. Complimenten voor een ouderwetse gehaktbal
    PREMIUM
    Column Margot Verhaagen

    Complimen­ten voor een ouderwetse gehaktbal

    Op een coronaproof feestje van een vriendin die een kroonjaar vierde, liep ook een ‘Complimentenmeisje’ rond. Die schreef voor alle aanwezigen een kaart met daarop een compliment. Voordat ze ging schrijven, hield ze het onderwerp van het compliment goed in de gaten en, heel knap, het kaartje wat ze schreef was telkens precies van toepassing op diegene waarvoor ze het compliment had geschreven. Zonder dat ze één van ons ooit eerder had ontmoet of gezien.