PREMIUM
Geen zin in dure champagne? Deze mousserende wijnen zijn heerlijk alternatief
Bij een feestje horen bubbels. Om de spaarcenten niet stuk te slaan op dure flessen champagne, duikt kenner Harold Hamersma in die andere mousserende wijnen. Een rijk bubbelbad aan smaken en soorten om het jaar feestelijk mee af te sluiten.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
-
Wat Eten We Vandaag: Broccoliwafels met cherrytomaten en mozzarella
Broccoli: je houdt ervan of helemaal niet. Om toch wat groenten binnen te krijgen, hebben wij deze groente verwerkt in wafels. En geloof ons: het is verrukkelijk. Ook voor de moeilijkste eters onder ons is het lekker. Zo krijgen ze toch wat extra groenten binnen, terwijl ze genieten van broccoliwafels. -
koken&eten
Klassieke tiramisu: zo maak je de lekkerste
Van dit bekende Italiaanse dessert zijn veel variaties gemaakt, maar wat is de lekkerste? Meester patissier Hidde de Brabander deelt zijn recept. -
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger.
-
Wat Eten We Vandaag: Krokante asperges op zomerse salade
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Grieks lamsvlees met bonensalade
Heerlijk Grieks lamsvlees maak je met dit recept. Het vlees krijgt een frisse smaak door het oliemengsel van citroen, knoflook, oregano en tijm. -
PREMIUMKoken & Eten
Serveer je met kerst garnalencocktails? Met deze schaaldieren kun je óók kokkerellen
Zetten we weer de traditionele, maar overheerlijke garnalencocktail op het kerstmenu? Er zijn meer smaakvolle en duurzame schaaldieren om mee te kokkerellen. We zetten ze op een rij. Met saustips van de chef.