FEBO-drive: Voor een kroket hoef je de auto straks niet meer uit
Fans van een vette hap hoeven medio komend jaar hun auto niet meer uit in de Betuwe. Snackketen FEBO opent dan namelijk een drive through langs de snelweg.
Delen per e-mail
De eerste kroketten zullen naar verwachting begin april beschikbaar komen in de bekende automatiek van de snackbarketen. De drive through komt langs de A15, bij de afslag Elst.
Naast FEBO vestigt ook broodjeszaak Subway zich in het pand. Bovendien komt er een wasstraat voor personenauto’s en busjes.
Veel passanten
Bij de afslag Elst is al een vestiging te vinden van McDonald’s, daarnaast is er een Shell-tankstation gevestigd. FEBO-woordvoerder Arnold Spierings is echter in zijn nopjes met de locatie.
,,We zitten al in Nijmegen, de mensen in de omgeving kennen ons daarvan. Bovendien komen er veel passanten langs deze plek. Dat zal alleen maar toenemen als de A15 wordt doorgetrokken en aangesloten op de A12.’’
Het is niet de eerste drive van FEBO. Het snackbedrijf heeft inmiddels op meerdere locaties in het land restaurants met een drive langs de snelweg. Er komen er volgend jaar vier bij, waaronder die in Nijmegen. Ook verderop langs de A15, bij Gorinchem, kun je medio volgend jaar terecht bij de keten.
Spierings laat nog weten dat franchisenemers die interesse hebben in de nieuwe vestiging zich kunnen melden.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Zeevishandel Cash and Carry in Vlissingen is nu ook traiteur
Zeevishandel Cash and Carry uit Vlissingen staat bekend om de dagelijkse aanvoer van verse vis, zo van de visafslag. Sinds kort hebben ze echter een heuse traiteur in huis met ambachtelijke producten die nog niet in de omgeving van de winkel verkrijgbaar zijn, maar wel iets toevoegen aan het assortiment. -
Koken & eten Waarom we na een korte nacht extra veel zin hebben in junkfood
Taart. Frietjes. Pizza. Of een hamburger. Na een korte nacht lijkt een vette snack extra aantrekkelijk. Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt hoe dat komt: je neus. -
‘Langste fastfood drive-through van Europa’ op Vliegveld Twenthe gaat - voorlopig - niet door: ‘Belangstelling té overweldigend’
De culinaire drive-through van Stanislaus Brewskovitch en Vliegveld Twenthe op de strip van het vliegveld gaat komend weekend niet door. De belangstelling voor het evenement is zo groot, dat de bedenkers meer tijd nodig hebben om het op een veilige manier te kunnen organiseren. -
PREMIUM
Inpakken en zalm eten
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Hoe een tekort aan bubbeltjesplastic mevrouw Hamersma inspireert tot een zalmgerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure ingelegde groenten en yoghurtsaus
Deze heerlijke visburgers kun je heel makkelijk zelf maken. In dit recept gebruiken wij kabeljauw, maar je kunt zelf kiezen welke vis je gebruikt. De visburger wordt geserveerd op een knapperig broodje in combinatie met frisse yoghurtsaus en ingelegde groenten; een heerlijk gerecht.
-
Koken & eten Deze makkelijke tosti scoort miljarden views op TikTok
Op TikTok is een truc om makkelijk met een tortilla een tosti te maken een grote trend. De video’s scoren bij elkaar miljarden views. -
PREMIUM
Snacken naar meer: hoe ongezond is ultrabewerkt voedsel?
Van ‘raw food’ worden we niet gezonder, maar ultrabewerkt voedsel - het andere uiterste - brengt volgens voedingswetenschappers Jaap Seidell en Jutka Halberstadt ook risico’s met zich mee. -
PREMIUM
halen en brengen Italiaanse hotspot aan Scheveningse haven: eerbetoon aan het vissersdorp met de beroemde kaviaren
Met alles was rekening gehouden. Niet met die vervelende gast corona. Dus blijft het nieuwe restaurant La Liguria nog dicht maar kunnen we al wel naar de mercato in de lucht van zilte zee bij Scheveningen. Dat deden we dus, voor onze rubriek Halen en Brengen.