Een bruine kroeg in de Amsterdamse Jordaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bruine kroeg in de Amsterdamse Jordaan. © ANP XTRA

Extreem hoge prijzen voor graan, maar biertje blijft voorlopig betaalbaar

Koken en EtenMoeten we binnenkort meer betalen voor ons biertje met bitterbal? Dat hangt ervan af, en dan vooral van het weerbericht. 

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’