PREMIUM
Dol op wokken? Zo gaat je wokpan echt niet meer roesten
Koken&EtenEen paar dagen in de week geen alcohol drinken gaat de Hamersmaatjes prima af. Zeker als er op die dagen eten uit het Verre Oosten op tafel komt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Gevulde avocado caprese
Deze gegrilde avocado is gevuld met tomaat, mozzarella en basilicum: een salade caprese. Leuk om te serveren als voorgerecht, maar ook heerlijk als lunch. -
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
PREMIUM
Meer uren per dag werken in minder dagen, kan het?
Meer tijd voor ons sociale leven, minder files en minder drukte bij de kinderopvang. Om de problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken, komt internist en hoogleraar Marcel Levi met een opmerkelijk voorstel: ga hetzelfde aantal uren werken in minder dagen. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
PREMIUMDe Hamersma's
Van oesterzwammen tot porcini: drie fantastische gerechten met paddenstoelen, perfect voor de herfst
Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn. Oesterzwammen, shiitakes, portobello’s, eekhoorntjesbrood, cantharellen, morieljes: volgens de Hamersmaatjes is de tijd rijp voor een smakelijk paddenstoelgerecht met een glas herfstige wijn.
-
Wat Eten We Vandaag: Romige pasta ‘Alfredo’ met kip en gedroogd eigeel
Pasta Alfredo is het pastagerecht met boter en Parmezaanse kaas en is vernoemd naar zijn bedenker: Alfredo di Lelio. De Italiaan maakte het recept meer dan honderd jaar geleden in zijn restaurant in Rome. Nog steeds smullen we van dit romige gerecht waar je instant een goed gevoel van krijgt. -
-
-
PREMIUMMade in Holland
Wijnkenner Hamersma laat met de twaalf beste wijnen de wijnfan alle hoeken van het land zien
Met stijgende temperaturen en meer vraag naar lokale producten groeit de productie van wijn van Nederlandse bodem. En heeft elke provincie zijn eigen fles. Is Nederland toch een wijnland. Wijnkenner Harold Hamersma neemt de wijnfan mee op reis door heel het land. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat?