Het panel vlnr: Regina ‘Miss Latte’ van den Ende (48), barista en koffiebrander, Javiël Salcedo German (30), shopmanager bij 
koffiebranderij Brandmeester’s in Amsterdam en Lisanne Evers (33), directeur Koffie & Thee Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Het panel vlnr: Regina ‘Miss Latte’ van den Ende (48), barista en koffiebrander, Javiël Salcedo German (30), shopmanager bij koffiebranderij Brandmeester’s in Amsterdam en Lisanne Evers (33), directeur Koffie & Thee Nederland. © Jean-Pierre Jans

Dit zijn de beste koffiemolens: de duurste is zeker niet de beste

We stellen steeds hogere eisen aan ons kopje ­koffie. De bonen moeten verantwoord geproduceerd zijn, vers gebrand en bij voorkeur zelf ­gemalen. Gelukkig is het aanbod koffiemolens zeer uitgebreid. Wij lieten drie kenners malen.

  1. Bij De Man die Bakt is volkorenbrood populair
    PREMIUM

    Bij De Man die Bakt is volkoren­brood populair

    Beoefenaars van ambachtelijke beroepen zoals de bakkers hebben het moeilijk. Niet alleen het personeelstekort speelt hen parten, de hoge energie- en grondstofprijzen vormen een bedreiging voor deze bedrijfstak. Alleen een straatbeeld zonder warme bakkers en de geur van versgebakken brood, daar moet je toch niet aan denken? We volgen komende weken ambachtelijke Zeeuwse bakkers en tekenen hun verhaal op. Deze week de Man die Bakt in Zierikzee.