PREMIUM
Dit krijgen kinderen op New Yorkse scholen voortaan als lunch: ‘Ik zie op tegen vrijdag’
Koken & WetenVrijdag is voortaan vegan-dag op New Yorkse scholen, op verzoek van de veganistische burgemeester. Maar de schoolmelk, die blijft.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
Video
Zo vaak moet je je koelkast schoonmaken om voedselvergiftiging te voorkomen
Een goede indeling van je koelkast biedt overzicht. En het kan ook nog helpen om voedselvergiftiging te voorkomen. Waar moet je op letten? En wat is eigenlijk de juiste koelkasttemperatuur? Twee experts geven antwoord. -
PREMIUMrestaurantrecensie
Tijd om nieuwe plannen te smeden
Wat is er aan de hand bij Grand Café De Smederij in Goes? Geen van de gerechten blijft ons namelijk bij. Is het tijd voor een flinke oppepper?Goes -
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
De gatenkaas Emmentaler hoeft niet uit het Zwitserse Emmental te komen om in de EU Emmentaler te mogen heten. Dat heeft het Europese Hof van Justitie woensdag geoordeeld. -
Wat Eten We Vandaag: Tarte tatin met gekarameliseerde ananas en mascarpone
Tarte tatin is een dessert dat zijn herkomst vindt in Frankrijk en van origine gemaakt wordt van appel. In deze tropische variant is gekozen voor fris-zoete ananas als alternatief. Heerlijk met een flinke dot romige mascarpone.
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
-
-
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUMvideo
Supermarkten stellen quotum in voor zonnebloemolie, run op laatste flessen: ‘Bizarre situatie’
Het dreigende tekort aan zonnebloemolie zorgt voor een run op de laatste flessen. Veel supermarkten stellen een quotum in en producenten die zonnebloemolie nodig hebben voor hun producten proberen nog snel extra te bestellen bij leveranciers.