Puzo Indian Chicken
Volledig scherm
Puzo Indian Chicken © Puzo

Dit alternatief voor sushi is lekker én gezond, maar er kleeft wel een nadeel aan

En IS HET WAT?Nooit eerder was het aanbod van voedingsmiddelen zo groot; producenten verzinnen steeds wat nieuws. In deze serie beoordeelt een professional producten en geeft antwoord op de vraag: ‘en, is het wat?’ Ditmaal test voedingsdeskundige Desirée Marsman Puzo, een nieuwe bar in Amsterdam.

  1. De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht
    Zeeland eet

    De platte Zeeuwse oester is hip, en dit jaar toch nog lekkerder dan verwacht

    Jean Dhooghe uit Yerseke is in de oesterwereld geen onbekende. Hoe kan het ook anders wanneer je uit een familie komt die al meer dan 100 jaar actief is in de kweek van schaal- en schelpdieren. De familie Dhooghe heeft eigen kweekgronden in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en in de de Waddenzee, daarnaast hebben ze met de Oesterij een wel heel bijzondere plek aan de Havendijk van Yerseke, waar je niet alleen kunt eten maar je tevens als het ware op de historische oesterputten zit.