Gebakken prei, zwarte knoflook, zwartmoeskervel en look zonder look bij restaurant de Nieuwe Winkel in Nijmegen.
Volledig scherm
Gebakken prei, zwarte knoflook, zwartmoeskervel en look zonder look bij restaurant de Nieuwe Winkel in Nijmegen. © Bert Beelen

Deze zes vegarestaurants hebben nog geen Michelin-ster, maar verdienen er wel een

Koken & etenIn Frankrijk heeft voor het eerst een veganistisch restaurant een Michelin-ster gekregen. Of een vegan- of vegarestaurant in Nederland dit jaar óók een ster zal krijgen? Als het aan de Vegetariërsbond ligt zijn er zeker kanshebbers. 

  1. Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel

    14 juni
  2. Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    Wat Eten We Vandaag: Steak met pepersaus uit de wok

    13 juni