Geertje Aangeenbrug met koriander.
Volledig scherm
PREMIUM
Geertje Aangeenbrug met koriander. © Ernesta Verburg

De kruiden van kwekerij Zuidbos geven smaak aan gerechten

Zeeuws eten,,Het lijkt wel of door de coronacrisis iedereen milieuvriendelijk en milieubewuster wil eten, want we hebben het drukker dan ooit”, lacht Eveline Aangeenburg die samen met haar haar man Hans en schoonzus Geertje de biologische kwekerij Zuidbos in Noordgouwe bestiert.

  1. Terug wennen aan de drukte
    PREMIUM
    COLUMN MARGOT VERHAAGEN

    Terug wennen aan de drukte

    Het is toch even wennen, al die mensen in de stad. Rijen voor de winkels, drukke markten, volle en grote terrassen. Ligt het aan mij of heeft iedereen dat. Begrijp me goed, ik ben blij met alle versoepelingen en het feit dat steeds meer mensen gevaccineerd zijn inclusief ikzelf. Heerlijk dat we zelf kunnen bepalen wat we willen met wie, wanneer en waarom, maar ineens bekroop me het gevoel dat ik er gewoon nog niet aan gewend ben.